Инверторни климатици MAXA

Инверторните климатици Макса са категоризарат, като високачествена климатична техника на българския пазар

 


Моделите, които предлагаме са пет, а именно: 

Pluma 3 plus 

Модел от най-високия клас  А+++ разполага с Wi-Fi управление, Филтър със сребърни йони 

TREDIS: 

Модела е клас А++ и разполага с Wi-Fi управление, Филтър със сребърни йони 

LYS:

Ниска консумация на енергия и изключително тихи при работа.

Console
Подов климатик висок енергиен клас - А+++

Colona:

Колонен климатик отново висок енергиен клас A++

 

 

Моносплит системата, известна още като единична сплит система, е вид климатична система, която се състои от едно външно и едно вътрешно тяло. Този тип система обикновено се използва за охлаждане на единична стая или малко пространство, като спалня или малък офис. Марката Maxa предлага гама моносплит климатици, които са проектирани да отговорят на нуждите на различни видове пространства и бюджети.

Една от основните характеристики на моносплит климатиците на Maxa е тяхната енергийна ефективност. Много от системите разполагат с инверторна технология, която позволява на компресора да регулира скоростта и мощността си в отговор на промените в температурата, като по този начин спомага за минимизиране на консумацията на енергия и намаляване на текущите разходи. Освен това, някои от моделите имат висок SEER (коефициент на сезонна енергийна ефективност), което означава, че са по-ефективни.

Друго предимство на моносплит климатиците на Maxa са компактните им размери. Тези системи са проектирани да спестяват място и могат лесно да се монтират в тесни пространства. Освен това, те имат елегантен и модерен дизайн, те могат да се слеят добре с повечето интериори.

Моносплит климатиците на Maxa се предлагат и с набор от разширени функции, като дистанционно управление, програмируеми таймери и функции за пречистване на въздуха. Тези функции могат да помогнат за подобряване на цялостния комфорт и качеството на въздуха в охлажданото пространство. Освен това някои модели имат интелигентни функции, които ви позволяват да контролирате климатика чрез вашия смартфон.

В обобщение моносплит климатиците на Maxa са чудесен избор за тези, които търсят енергийно ефективно и спестяващо пространство решение за климатизация. С широка гама от размери и функции, тези системи могат да бъдат пригодени да отговорят на специфичните нужди на всяка стая или малко пространство.

 

Филтри
Марки
Цена
Приложи