Кариери

Търсиш вълнуващо предизвикателство - Присъедини се към екипа на Целзи

Добре дошли на нашата страница "Кариери"! В ЦЕЛЗИ ЕООД  вярваме, че най-ценното ни съкровище са нашите талантливи и посветени професионалисти. Ако търсите възможност да се присъедините към динамична и иновативна организация, която цени своите служители, насърчава развитието им и предлага вълнуващи възможности за кариера, сте на правилното място.

 

Защо да изберете Целзи за вашата кариера?

  1. Иновативна Работна Обстановка: Ние се гордеем с напредничавия си подход. Ние насърчаваме креативността и предоставяме среда, в която новите идеи не са само добре дошли, а се славят.

  2. Сътрудничество в Екип: Разбираме важността на работата в екип. Ще имате възможността да си сътрудничите с разнообразни и страстни колеги, готови да Ви подкрепят по пътя към Вашия успех.

  3. Личностно Развитие: Ние сме ангажирани да помагаме на нашите служители да достигнат своя пълен потенциал. От програми за обучение до възможности за менторство, инвестираме във Вашето развитие.

  4. Влиятелна Работа: Присъединете се към нас в създаването на промяна. В ЦЕЛЗИ ще имате възможността да работите по проекти, които имат значимо влияние върху нашата индустрия.

Какво търсим в кандидатите?

  1. Страст: Търсим лица, които са страстни към своята работа. Вашата ентусиазираност и посветеност са ключови фактори за успех.

  2. Иновации: Оценяваме креативните решители, които могат да мислят извън кутията и да донесат свежи гледни точки в нашия екип.

  3. Добри Тимови Играчи: Сътрудничеството е съществено. Търсим кандидати, които могат да работят ефективно с другите, за да постигнем общите си цели.

  4. Приспособяемост: В бързо променящия се свят, приспособяемостта е от съществено значение. Търсим лица, които са готови за нови предизвикателства и могат да успяват в динамични среди.

Наши актуални обяви:

Разгледайте нашите текущи обяви за работа по-долу. Ако намерите позиция, която съответства на вашите умения и интереси, ви насърчаваме да кандидатствате и да направите първата стъпка към успешната си кариера с нас.

Линк към текущите свободни позиции в Linkedin

Как да кандидатствате:

За да кандидатствате за позиция в Целзи ЕООД, моля, следвайте инструкциите за кандидатстване, предоставени във всяка обява за работа. Очакваме с нетърпение да разгледаме вашето заявление и да ви познаваме по-добре.

Присъединете се към нашия екип:

Готови ли сте да започнете вълнуващо кариерно пътуване с Целзи ЕООД? Ние с нетърпение очакваме вашето запитване! Направете първата стъпка, като разгледате нашите текущи възможности и започнете да формирате бъдещето си с нас.

Целзи ЕООД 

Адрес: град Пловдив, бул. Кукленско шосе №47


Телефон: 0877911997