Мулти сплит MAXA

Мулти-сплит системата е вид климатична система, която позволява свързването на няколко вътрешни тела към едно външно тяло. Това позволява по-голяма гъвкавост по отношение на охлаждането на различни зони на сградата, тъй като всяко вътрешно тяло може да бъде настроено на различни температури и настройки. Марката Maxa предлага разнообразие от мулти-сплит системи, които са предназначени да отговорят на нуждите на различни видове сгради, включително домове, офиси и търговски площи.

 

 

Една от ключовите характеристики на мултисплит системите на Maxa е тяхната висока енергийна ефективност. Много от системите разполагат с инверторна технология, която позволява на компресора да регулира скоростта и мощността си в отговор на промените в температурата. Това помага да се намали консумацията на енергия и да се намалят текущите разходи.

Друго предимство на мулти сплит системите на Maxa е тяхната универсалност. Системите се предлагат в различни размери и мощности, така че могат да се използват за охлаждане на малки апартаменти или големи търговски площи. В допълнение, вътрешните тела могат да бъдат конфигурирани по различни начини, включително варианти за монтиране на стена, таван и стоящи на пода, което позволява по-голяма гъвкавост по отношение на монтажа и дизайна.

Мулти-сплит системите на Maxa се предлагат и с набор от разширени функции, като дистанционно управление, програмируеми таймери и функции за пречистване на въздуха. Тези функции могат да помогнат за подобряване на цялостния комфорт и качеството на въздуха в охлажданото пространство.

В обобщение, мултисплит системите на Maxa са чудесен избор за тези, които търсят енергийно ефективно и универсално решение за климатизация. С широка гама от размери и функции, тези системи могат да бъдат пригодени да отговорят на специфичните нужди на всяка сграда.

Филтри
Марки
Цена
Приложи