Навлизаме в Youtube пространството

Навлизаме в Youtube пространството
9 януари 2023

 

Създадохме нашия канал в Youtube, а именно Celsi с идеята, да покажем какво се случва зад колисите на нашата компания и да разчупим сивия стереотип на работния ден. Смятаме че показвайки ви нашето ежедневие в различните видеа, ще имаме възможност да ви запознаем със самите нас и естеството ни на работа. 

 

 

 

Обучение за продуктите на МАХА град ВАРНА


Стартираме с две нови видеа от пътуванията ни в Бургас и във Варна, където целта на нашето пътуване бе свързана с провеждане на обучението на нашите колеги от Варна, Шумен, Добрич. Домакин на събитието бяха нашите партньори от Рувик .
Общия брой на участниците бе 26 човека. Темата, по която говорихме бе продуктите на MAXA, а именно термопомпи, конвектори, климатици и различните управления на машините.

Видеата във Влога са : 

Бургас: https://www.youtube.com/watch?v=KEzVfdikODQ&t=3s

Варна: https://www.youtube.com/watch?v=Z_H598iH3ck&t=398s

26 януари 2023
Климатик или Термопомпа ?

В тази статия ще разгледаме два от основните методи за охлаждане и отопление на дома или офиса. Предимствата и недостатъците на климатиците и на термопомпите.

прочети още
10 януари 2023
Как да оптимизираме работата на климатика си през зимния сезон

В тази публикация в блога ще обсъдим няколко начина за оптимизиране на работата на вашия климатик през зимните месеци, за да сте сигурни, че ще ви е топло и удобно, като същевременно пестите енергия и пари.

прочети още
30 ноември 2022
Най-добрата температура на водата за подово отопление

Когато става въпрос за лъчисто подово отопление, един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид, е температурата на водата. Ако водата е твърде гореща, може да причини повреда на пода и мебелите Ви.

прочети още
16 ноември 2022
5 полезни съвета как да пестим пари от климатика

Днес подбрахме пет съвета как да спестявате от сметките за климатик, като не сме ги приотизирали по ред на важност. Ето какви са те.

прочети още
28 октомври 2022
Как да изберем подходящ климатик

Тук ще намерите отправните точки, към които трябва да се придържате, когато започнете да търсите подходящия климатик за покупка.

прочети още
17 октомври 2022
Какво трябва да знаем за термопомпите въздух вода

Как да изберем своята термопомпа и каква ефективност ще постигнем посредством такава инвестиция ?

прочети още