Термопомпи MAXA

Термопомпи Макса вече и в България 

Инверторните Термопопи на италианската марка MAXA, които предлагаме на българския пазар са моноблок R32 с внедрена супер иновативна технология. 
При изработката на този бранд са използвани високо качествени компоненти произведени в завода на MAXA. 
Всяка термопомпа минава през серия от тестове преди да се достави на крайния клиент. 

 

 

 Клас А+++ при температура на водата 35 °C.

Мощностите обслужващи битовите нужди са:
 - ниски от 4kW до 18kW
 - средни от 21kW до 32kW
след, което следват мощностите, които обслужват индустриалните нужди, като от различните модефикации можем да предложим монофазни и трифазни термопомпи. 

Машините ни могат да произвеждат битово гореща вода целогодишно, което е опция за спестяване на електроенергия , чрез трипътен вентил
Към тях предлагаме, като допълнение и изнесено Wi-fi touch стенно управление, което дава възможност да управлявате удобно процесите с няколко клика с опростен интерфейс. 

КА модул - предотвратяване на замръзване на водата в системата, чрез нагряване на пластинчатия топлообменник за подпомагане на дефрост цикъла

Специално покритие на външното тяло против корозия, чиято причина може да е влажността или високото ниво на соли в заобикалящата я среда. 

Свързване на термопомпата със соларни панели посредством дачик  GI

 

Аксесоари: 

AG Антивибрационни тампони

 

Още информмация за термопомпите на MAXA

Една от основните характеристики на термопомпените системи на Maxa е тяхната енергийна ефективност. Много от системите разполагат с инверторна технология, която позволява на компресора да регулира скоростта и мощността си в отговор на промените в температурата, като по този начин спомага за минимизиране на консумацията на енергия и намаляване на текущите разходи. Освен това, някои от моделите имат висок SEER (коефициент на сезонна енергийна ефективност), което означава, че са по-ефективни.

Друго предимство на термопомпените системи на Maxa е способността им да осигуряват едновременно отопление и охлаждане. Това ги прави универсално и рентабилно решение за пространство, което се нуждае както от отопление, така и от охлаждане. Освен това, тези системи не изискват отделно оборудване за отопление и охлаждане, това може да ви спести място, пари и поддръжка.

Термопомпените системи на Maxa се предлагат и с набор от разширени функции, като дистанционно управление, програмируеми таймери и функции за пречистване на въздуха. Тези функции могат да помогнат за подобряване на цялостния комфорт и качеството на въздуха в охлажданото или отопляваното пространство. Освен това някои модели имат интелигентни функции, които ви позволяват да контролирате термопомпата чрез вашия смартфон.

В обобщение, термопомпените системи на Maxa са чудесен избор за тези, които търсят енергийно ефективно и универсално HVAC решение. С широка гама от размери и функции, тези системи могат да бъдат пригодени да отговорят на специфичните нужди на всяка стая или пространство. И ако живеете в район, където температурата варира много, наличието на термопомпа може да бъде чудесен вариант за комфортна среда през цялата година.

Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по